Όραμα, αποστολή & αξίες

Η Φιλοσοφία μας

Η εταιρική μας φιλοσοφία βασίζεται: στην επιμονή, στην οργάνωση, στην μεθοδικότητα και στην ακεραιότητα. Βασικός μας στόχος η επίτευξη αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης  με τους πελάτες & τους προμηθευτές μας. Την τελευταία δεκαπενταετία επενδύουμε σημαντικά στην εξειδίκευση στον τομέα της διανομής με αίσθημα ευθύνης, άρτια ενημέρωση και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας χαρακτηρίζει την ιστορική της πορεία και την εμπορική της επέκταση. Σε αυτή βασίζεται η αποδοχή και η εμπιστοσύνη που λαμβάνει από την πελατειακή της βάση που διαρκώς διευρύνεται. Στοχεύοντας πάντα:

*Στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας
*Στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων
*Στην εκπαίδευση του προσωπικού
*Στην ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών
*Στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων

Και όλα αυτά, λαμβάνοντας πάντα υπόψη της την αξιολόγηση των πελατών μας μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης (ερωτηματολόγια). Παίρνουμε τις αποφάσεις μας με βάση τη μελλοντική συνέχεια της εταιρίας μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με:

*Καλούς οικονομικούς δείκτες
*Ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα
*Σεβασμό στο περιβάλλον
*Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό
*Βελτιστοποίηση και όχι μεγιστοποίηση των κέρδων
*Επενδύσεις σε τεχνολογία και υποδομές
*Επενδύσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις
*Ιδιόκτητο στόλο

Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Το όραμά μας

Η εδραίωση της εταιρίας στην συνείδηση των πελατών ως ηγέτη στην διανομή ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος POWERZ. Για αυτό το λόγο εργαζόμαστε εντατικά, εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς, παρέχοντας πλήρεις λύσεις, άμεση παράδοση και τις καλύτερες δυνατές τιμές για τους πελάτες μας. Μεριμνώντας πάντοτε για τις καλύτερες συνθήκες τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό όσο και για το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.