Ποιοι είμαστε

Η POWERZ Α.Ε. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 από τον Νικόλαο Ζαχαρόπουλο και για 50 χρόνια ακολουθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης. Σήμερα η εταιρία διοικείται από τα αδέρφια Δημήτρη και Μάριο Ζαχαρόπουλο και δραστηριοποιείται στην διανομή ηλεκτρολογικού υλικού με πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό με την λειτουργία αποθηκών Β2Β σε Κύπρο και Βουλγαρία.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρία κατανοώντας τις πολύπλευρες ανάγκες της αγοράς παρέχει πλήρεις λύσεις και προτάσεις με νέες ιδέες και καινοτόμα προϊόντα εφαρμόζοντας όλες τις νέες τεχνολογίες.

Tο προσωπικό της εταιρίας, αποτελείται από άτομα με γνώσεις, εμπειρία, όρεξη για δημιουργία και τόλμη στην αντιμετώπιση νέων προκλήσεων. Το 80% του προσωπικού είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι πωλήσεις της εταιρίας υποστηρίζονται από 12 εξειδικευμένους μηχανικούς. Με την άρτια τεχνική εκπαίδευση του, το προσωπικό της εταιρίας που αποτελείται από πτυχιούχους μηχανικούς και έμπειρους υπεύθυνους πωλήσεων δημιούργησε και εξελίσσει τη σημερινή POWERZ.

Στην εταιρία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 125 εργαζόµενοι (2023), µε κύκλο εργασιών στα 26 εκατ. ευρώ για το έτος 2022 γεγονός που την κατατάσσει σε µία από τις πιο δυναµικά αναπτυσσόµενες εταιρίες του κλάδου.

Η POWERZ αντιπροσωπεύει μια σειρά αξιόλογων πολυεθνικών εταιριών και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις κατοικίες, τα ξενοδοχεία, τα μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα, τα εμπορικά κέντρα και τις βιομηχανίες, καθώς επίσης και εξειδικευμένο βιομηχανικό – ηλεκτρολογικό εξοπλισμό αποτελώντας έναν ολοκληρωμένο διανομέα για τους πελάτες της. Το 2010 ήταν η χρονιά σταθμός που ξεκίνησε αυτή η εκσυγχρονιστική προσπάθεια με αποτέλεσμα σήμερα η POWERZ να αποτελεί μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες στο χώρο δραστηριοποίησής της κατακτώντας κυρίαρχη θέση στην αγορά.

Η εταιρία λαμβάνει μέρος σε εκθέσεις και ενημερωτικές ημερίδες παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Κάνει εκτενή έρευνα αγοράς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για την καλύτερη επιλογή νέων προϊόντων και με τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της μέσω σεμιναρίων από τους κατασκευαστές είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.

Το 2021 πληρώντας τις προϋποθέσεις η εταιρία έχει την διαπιστευμένη πιστοποίηση ISO 9001, ενός παγκόσμιου καθιερωμένου πρότυπου Συστήματος των Διαχείρισης Ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών της.

Το 2021 πληρώντας τις προϋποθέσεις η εταιρία έχει την διαπιστευμένη πιστοποίηση ISO 9001, ενός παγκόσμιου καθιερωμένου πρότυπου Συστήματος των Διαχείρισης Ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών της.

POWERZ Α.Ε.
ΑΦΜ: 999565320
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΕΜΗ: 058604804000