Η POWERZ A.E. εντάσσεται ως νέο μέλος της IDEE GmbH, ενισχύοντας την πανευρωπαϊκή της παρουσία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την είσοδο της POWERZ ως μετόχου σε έναν από τους μεγαλύτερους αγοραστικούς ομίλους στην Ευρωπαϊκή αγορά Ηλεκτρολογικού υλικού, τον IDEE GmbH με κύκλο εργασιών πάνω από 8 δις €.

Η IDEE αποτελεί έναν πανευρωπαϊκό όμιλο εταιρειών χονδρικής πώλησης ηλεκτρικών ειδών, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς σε 17 χώρες στην Ευρώπη. Με 13 εταιρείες μέλη και περισσότερους από 13.000 εργαζόμενους στο δίκτυό της, έχει επιτύχει σημαντική παρουσία στην αγορά, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες μεταξύ των προμηθευτών και των μελών της με βασικό στόχο την μεγιστοποίηση της ωφέλειας των πελατών της.

Η POWERZ είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία με έμπειρο προσωπικό και ισχυρή παρουσία στον τομέα της χονδρικής πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού. Συνεχίζοντας την ανάπτυξή της και την προσπάθεια για αριστεία, η POWERZ προσδοκά ότι αυτή η νέα συνεργασία με τον όμιλο IDEE GmbH θα ενισχύσει την ικανότητά της να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της. Η POWERZ με την υποστήριξη των συνεργατών της και την αφοσίωση του προσωπικού της, θα συνεχίσει να προωθεί την ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού.

Ευχαριστούμε τους μετόχους της IDEE για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε το δυναμικό αυτής της συνεργασίας για το κοινό μας καλό.

Το επίσημο welcome της IDEE στον λογαριασμό της στο LinkeIn για την PowerZ.