Η Powerz γιορτάζει 50 Χρόνια Αφοσίωσης στον Κλάδο του Ηλεκτρολογικού Υλικού!

Η εταιρεία μας POWERZ, πρωτοπόρος στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια λειτουργίας της. Την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 διοργανώσαμε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο POLIS όπου παραβρέθηκαν συνεργάτες, πελάτες, φίλοι και οι εργαζόμενοι για να γιορτάσουμε αυτήν την σημαντική στιγμή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σεβασμό προς την οικογενειακή παράδοση και την αφοσίωση που χαρακτηρίζουν την POWERZ όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτήν την σημαντική βραδιά με εισηγητή τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Διαμαντίδη, υπήρξαν καλεσμένοι ομιλητές, οι κ.κ.: Πολυδεύκης Λουκόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Signify Hellas Α.Ε., Σούνδιας Χάρης, Εμπορικός Διευθυντής της Legrand Greece, Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος του ΔΣ της Olympia Electronics, Κοτταράς Γιώργος, Διευθυντής του Τμήματος Κτιριακών Αυτοματισμών της Siemens A.E., Γιάννης Τζαβλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας συμβούλων UPGRADE και Μπάμπης Μαρμάγγελος, CEO και συνιδρυτής της εταιρείας MC CHARGERS, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους ως ειδικοί του κλάδου με κεντρικό ομιλητή τον γενικό διευθυντή της IDEE Europe, Jean-Philippe Dieudonné.

Επίσης, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνέντευξη τύπου με τους ιδρυτές της εταιρείας μας κ. Δημήτρη Ζαχαρόπουλο και κ. Μάριο Ζαχαρόπουλο. Ο κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος ανέλυσε την πορεία και τις μελλοντικές στρατηγικές της POWERZ στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού. Επιπροσθέτως, τόνισε την σημασία της καινοτομίας και της συνεχούς προσαρμογής στις εξελίξεις της τεχνολογίας για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στους πελάτες μας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε προς τους δημοσιογράφους την ένταξη της POWERZ στον πανευρωπαικό όμιλo ηλεκτρολογικού υλικού IDEE Europe.

Τόσο στην συνέντευξη τύπου όσο και στην εταιρική εκδήλωση, σημειώθηκε από τον CEO μας κ. Δημήτρη Ζαχαρόπουλο η αλματώδης ανάπτυξη που καταγράφει η POWERZ τα τελευταία χρόνια σε συνάρτηση με την σημαντικότητα των επενδύσεων. Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε η δημιουργία του νέου μας e-shop με προϊόντα φωτισμού και τεχνολογίας, αλλά και η B2B πλατφόρμα για τους επαγγελματίες. Εκτός από αυτά, η εταιρεία μας POWERZ θα προβεί στην ανακαίνιση των δυο ιδιόκτητων καταστημάτων της σε Εύοσμο και Εγνατία, σύμφωνα με το πρότυπο κατάστημα LUMINNO, ενώ θα δημιουργηθεί ένα ακόμα στην Αθήνα.

Εκ μέρους της διοίκησης της POWERZ, ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της εταιρείας καθ’ όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και ανυπομονούμε για την συνέχιση αυτής της επιτυχημένης πορείας.