Αγαπητοί λάτρεις της τεχνικής,

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στον κόσμο αιχμής του Data Center και της τεχνολογίας LAN!

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 11η έκδοση του ετήσιου R&M Roadshow στη ΝΑ Ευρώπη, μιας εκδήλωσης αφιερωμένης αποκλειστικά στην εξερεύνηση των τελευταίων εξελίξεων στα δίκτυα επικοινωνίας και δεδομένων.

📍 Τετάρτη 17/04/2024 στις εγκαταστάσεις μας PowerZ Α.Ε. Καλοχώρι, Κανάρη 9, Δήμος Εχεδώρου 570 09, Ώρα: 09:00 με 11:00 (Βρείτε μας στον χάρτη)

📍 Τετάρτη 17/04/2024 στο κατάστημά μας PowerZ Α.Ε. – Εύοσμος, Ακαδήμου 101, Εύοσμος 562 24, Ώρα: 11:30 με 16:00 (Βρείτε μας στον χάρτη)

📍 Πέμπτη 18/04/2024 στο κατάστημά μας Luminno, 5o χλμ Χαρ. Θέρμης, Θέρμη 570 01, Ώρα: 09:00 με 17:00 (Βρείτε μας στον χάρτη)

Στο φετινό roadshow, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων και καινοτομιών που φέρνουν επανάσταση στον κλάδο. Επιβιβαστείτε στο ειδικά εξοπλισμένο λεωφορείο roadshow και βουτήξτε βαθιά στη σφαίρα των λύσεων συνδεσιμότητας LAN και Data Center από την R&M. Ζήστε από πρώτο χέρι τις πιο σημαντικές λύσεις συνδεσιμότητας που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως, σχολαστικά αποδεδειγμένες για τη διορατικότητα και την κατανόησή σας.

Από πρωτοποριακές λύσεις όπως Single Pair Ethernet (SPE) και Cat. 8.1 Χάλκινη συνδεσιμότητα με την επαναστατική ιδέα της καλωδίωσης Power over Ethernet proof, παρουσιάζουμε την κορυφή της σύγχρονης μηχανικής.

Ζήστε το μέλλον της συνδεσιμότητας με την ολοκληρωμένη γκάμα οπτικών ινών και πάνελ μας, σχολαστικά σχεδιασμένα στην τελειότητα. Γίνετε μάρτυρας της δύναμης της καινοτομίας με την εφαρμογή DCIM, το inteliPhy net, που προσφέρει απαράμιλλες γνώσεις και έλεγχο στην υποδομή του δικτύου σας. Και δεν είναι μόνο αυτό – ό,τι χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τη συνδεσιμότητα ενσωματώνεται άψογα στην πρωτοποριακή μας λύση Ρack R&M, BladeShelter, παρέχοντας ένα πλήρες σύστημα για τις εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Μη χάσετε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία να μείνετε μπροστά από την καμπύλη σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο. Ελάτε μαζί μας στο R&M Roadshow 2024, όπου η καινοτομία συναντά την τεχνογνωσία και μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον της συνδεσιμότητας.