Η Light+Building αποτελεί μια έκθεση καινοτομίας, παρουσιάζοντας τα πάντα, από τεχνολογία LED, φωτοβολταϊκά και ηλεκτροκίνηση έως κι έξυπνες εφαρμογές ηλεκτρικής ενέργειας με έξυπνα δίκτυα και λύσεις που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας  ενός κτιρίου και ταυτόχρονα μεγιστοποιούν την άνεση. Ο συνδυασμός τεχνολογίας και κτιρίων δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων κι υπηρεσιών που συμβάλουν καθοριστικά στη μέγιστη αξιοποίηση των τεχνικών εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια.

Επίκεντρο της έκθεσης αποτέλεσαν οι τάσεις στον τομέα φωτισμού σε όλες του τις πτυχές, την ηλεκτροδότηση και ψηφιοποίηση της τεχνολογίας κατοικίας και κτιρίου και τη συνδεδεμένη τεχνολογία ασφάλειας. Η ενεργειακή μετάβαση στον τομέα κτιρίων συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Είτε πρόκειται για παροχή είτε για διαχείριση ενέργειας – η βάση για τη μελλοντική χρήση της ενέργειας είναι η ηλεκτροδότηση κατοικιών, κτιρίων κι αστικών υποδομών.

Η ομάδα μας αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες παρακολουθώντας τις επερχόμενες τάσεις της αγοράς, και συνομίλησε με αρκετούς δυνητικούς και υπάρχοντες προμηθευτές ώστε να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία των πελατών μας.